29.6.07

Προκήρυξη


Η παραπάνω προκήρυξη στάλθηκε προς δημοσίευση στο blog μας μετά από τα γνωστά γεγονότα του Οκτωβρίου του 2009. Το blog θέλοντας να προασπίσει το δικαίωμα της ελευθεροτυπίας και της ελεύθερης έκφρασης την δημοσίευσε.



Η (προφανώς) φανταστική προκήρυξη θα μπορούσε να έχει ήδη αποδειχθεί αληθινή. Η οργή του κόσμου είναι έκδηλη, προς όλες ανεξαιρέτως τις κυβερνήσεις που έχουν περάσει γιατί: α) Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική στρατηγική προστασίας των δασών και β) Οι διεφθαρμένες υπηρεσίες αφήνουν να ολοκληρωθεί το έγκλημα, δίνοντας άδειες και επιτρέποντας την οικοδόμηση μέσα σε καμένα δάση, αποχαρακτηρίζοντας παράλληλα τις περιοχές απο "δασικές" σε οτιδήποτε άλλο επιτρέπει την δόμηση, παρέχοντας ηλεκτρικό και τηλεφωνία σε αυθαίρετες κατοικίες μέσα στα καμένα δάση κλπ.

Η απάντηση στο πρόβλημα τι πρέπει να γίνει, είναι μία: Άμεση κατεδάφιση (απο το κράτος και όχι απο την οργάνωση 28 Ιούνη!) όλων των αυθαιρέτων κατοικιών σε περιοχές που ήταν παλαιότερα δασικές και κάηκαν, με βάση αεροφωτογραφίες του 1945. Γιατί αλλιώς, η εναλλακτική λύση μπορεί να είναι κάποια σαν την φανταστική προκήρυξη που δημοσιεύσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: